Sponsors

Hoofdsponsors

1sforz 2016Teamshirt SforZ Sports levert hoogwaardige bedrukte sportkleding. Naast gepersonaliseerde fietskleding voor particulieren, teams, clubs levert SforZ Sports ook bedrukte kleding voor een tal van andere sporten. Voor het nieuwe seizoen zal SforZ Sports wederom de kleding verzorgen voor het SforZ Racing Team. Het team zal rijden met het geheel nieuwe prestige shirt.
 canyon

Onze fietsen horen bij de beste die er op de markt te vinden zijn. Dit wordt in talrijke fietsvaktijdschriften bevestigd. Met regelmaat testen ze anoniem de kwaliteit van de service en het advies van fietsverzenders. Het resultaat: wij behalen telkens weer een hoge plaats op de ranglijsten en onze testoverwinningen onderstrepen de buitengewone kwaliteit van Canyon.

 

Subsponsors / Official Suppliers

PowerBar

Luttenbike is opgericht door wedstrijdrijder en ex-prof Irjan Luttenberg. Luttenberg heeft tussen 2007 en 2012 Cross Country Olympic (XCO) Wereldbekers gereden. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan diverse Europese en Wereldkampioenschappen. In 2008 is hij Nederlands kampioen geworden en in 2009 Benelux kampioen.

De kracht van Luttenberg heeft altijd gelegen op de meest technische parcoursen. Zijn rijstijl kenmerkt zich door een agressieve ‘downcountry’ flow met verrassende ‘out of the box’ lijnen. Hij is een van de eerste Nederlandse XC mountainbikers geweest die ook regelmatig op de Downhill bike te vinden was om sneller te worden.

Irjan geeft inmiddels zo’n 10 jaar MTB trainingen en heeft hierdoor ruime ervaring met het analyseren en overbrengen van rijvaardigheid.

160x600